Alles-in-1

Alles-in-1

We bieden je een compleet pakket, zodat je administratie van A tot Z in goede handen is

Vraag offerte aan
Boekhoudkundige verwerking

Boekhoudkundige verwerking

Alle transacties die je aanlevert worden binnen 24 uur verwerkt. Zo heb je snel overzicht en kun je sturen op actuele cijfers. Aanleveren doe je gemakkelijk via de mail, de Yuki app of via je laptop.

Meer over Yuki
Controle en aangifte

Controle en aangifte

Doordat je alles direct kunt aanleveren is de boekhouding up-to-date en weet je precies hoeveel btw je moet betalen.

Aan het eind van de periode controleren wij de aangifte en sturen deze digitaal naar de Belastingdienst. Zo heb je helemaal geen omkijken meer naar de btw-aangifte!

Administratie uitbesteden
Jaarrekening

Jaarrekening

Elke maand wordt je administratie gecontroleerd op juistheid, tijdigheid en volledigheid. Omdat je administratie het hele jaar bij is, is de jaarrekening zo gemaakt. Wil je dit ook ervaren? Ga dan snel met ons in gesprek om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ga in gesprek
Salarisadministratie

Salarisadministratie

Alles wordt direct in jouw boekhouding verwerkt en betalingen worden automatisch in de betaallijst gezet. Hiernaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verzuimregistratie, digitale personeelsdossiers en is voor elke werknemer een eigen portal beschikbaar.

Offerte aanvragen
Proactieve houding

Proactieve houding

Je boekhouding is en blijft maatwerk. Daarnaast is je boekhouding continu aan verandering onderhevig en vaak complex. Jouw vaste contactpersoon bij Yaarwerk denkt proactief met je mee en heeft kennis van zaken. Jouw wensen en doelstellingen vormen daarbij vanzelfsprekend het uitgangspunt.

Neem contact op

Laat vrijblijvend een persoonlijke offerte maken

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften bepalen we de prijs. Vraag daarom altijd vrijblijvend een offerte op maat bij ons op.