De vernieuwde Rabobank koppeling
Door Seven de Groot | 05 augustus 2022

De vernieuwde Rabobank koppeling

Maak je gebruik van de Rabobank koppeling? Zorg dat je de koppeling zo snel mogelijk bijwerkt. Hoe je dit doet leggen we je hier uit.

Zo stel je de nieuwe Rabobank koppeling in

Per 10 augustus 2022 stopt de Rabobank met de bankkoppeling die zij op dit moment aanbieden. Er is een nieuwe koppeling beschikbaar. We leggen je graag uit hoe je de nieuwe koppeling instelt. Doe dit zo snel mogelijk om te voorkomen dat je administratie niet up-to-date is.

Voordat je begint met het maken van de nieuwe koppeling is het volgende van belang:
  • Je hebt in Yuki de rol ‘Directie’;
  • Je hebt binnen Rabo Internetbankieren (Professional) de rol ‘Eigenaar’ of de rol ‘BeheerderPlus’ met autorisatie om de rekeningen te koppelen.

Maak de nieuwe boekhoudkoppeling
De nieuwe koppeling kan eenvoudig gemaakt worden vanuit de Yuki administratie. Deze instructievideo laat zien hoe je de koppeling maakt. Er is ook een helptekst beschikbaar waar je alle informatie nog eens kan nalezen.

Rabobank koppeling laptop

De oude koppeling wordt automatisch stopgezet
Het is niet nodig om in de Rabobankomgeving de oude bankkoppeling te verwijderen. Deze zal automatisch worden stopgezet.

Kom je er niet uit?
Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 313 26 06 of je vaste contactpersoon. We helpen je graag verder.

Bekijk Yuki helptekst

Wij helpen je graag verder

Heb je hulp nodig met het instellen van de nieuwe koppeling?