Yaarwerk gaat verder onder de vleugels van CNBB Equity Partners
Door Seven de Groot | 09 januari 2023

Yaarwerk gaat verder onder de vleugels van CNBB Equity Partners

CNBB, het private equity fonds van Yuki-oprichters Arco van Nieuwland en Lucas Brentjens heeft het administratiekantoor Yaarwerk overgenomen van Visma | Yuki.

Voor werknemers, klanten en leveranciers van Yaarwerk verandert er niets aan de hoogwaardige dienstverlening. CNBB ambieert om met Yaarwerk in de komende jaren een groot landelijk administratie- en accountantskantoor te bouwen dat slimme producten en diensten levert voor het midden- en kleinbedrijf. 

Lucas Brentjens: “We zijn ooit met Yuki gestart omdat we van mening waren dat het voeren van MKB administraties anders kon en misschien wel anders moest. Dat idee is terug te vinden in de software van Yuki en is ook tot leven gebracht in Yaarwerk. Daarmee is Yaarwerk voor CNBB het ideale vertrekpunt in haar ambities om een groot landelijk administratie- en accountantskantoor te bouwen gebaseerd op moderne tools en principes. De vraag van de klant is daarbij het kompas voor de dienstverlening.”

Controle door innovatie
De uitgangspunten die ooit bij de oprichting van Yuki golden vormen de inspiratie voor een administratie- en accountantskantoor met een brede dienstverlening. Innovatie vormt het fundament om ondernemers en accountants te ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Over CNBB Equity Partners
CNBB Equity Partners is een mid-market software investeringsfonds opgericht in 2007 door serieondernemers Arco van Nieuwland (medeoprichter van Exact en Yuki) en Lucas Brentjens (voormalig CEO van Exact en medeoprichter van Yuki). CNBB is een gespecialiseerd fonds met een focus op groei en buy-out investeringen in B2B SaaS bedrijven in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en de DACH regio. Het team is actief betrokken (geweest) als ondernemers, managers en investeerders bij succesverhalen in de softwaresector waaronder Exact, Yuki, Bynder en Spotler Group.